Inclusive Eye Gaze

Inclusive Eye Gaze Learning Curve

Inclusive_3

Inclusive Eye Gaze Learning Curve - софтуер за ранно детско развитие и контрол с поглед.

 

 

 

Описание

Софтуерът предлага колекция от 54 забавни и завладяващи интерактивни занимания, специално създадени с цел придобиване на умения за контрол с поглед и избор с поглед.

Наборът от игри води децата по кривата на учене – от разбиране на причина и следствие до използването на контрола с поглед за комуникация, учене и забавление.

Inclusive Eye Gaze може да бъде използван от учители и терапевти като обучително средство (даващо възможност последователно и структурирано да се усвоят уменията за контрол с поглед), а също така и като инструмент за оценка (може да се оценят уменията и потенциала за използване на контрол с полед).

Предложените игри са изключително полезни за всяко дете, което прави първите стъпки за усвояване на контрол с поглед – те се научават, че с поглед могат да взаимодействат със средата, да я контролират, увеличава се способността им за точен избор. Така те се подогтвят да използват обучетелен софтуер и софтуер за комуникация.

Чрез използването на подходящи картинки, анимирани герои, звуци, игрите позволяват развиването на умения за взаимодействие, общуване и обумение. Освен това, внимателно подбраните игри са изключително забавни и мотивират детето да играе отново и отново.

2.Explore_3_Hills-Eyes

Изключително важно е това, че игрите могат да се персонализират като се контролира голям набор от опции, така че всяка игра да се пригоди за съответното дете и неговите потребности, както и да има възможност за промяна на настройките в процеса на обучение.

Options_Colours

Друга важна характеристика е автоматичното записаване на всяко взаимодействие със софтуера, като записите могат да се преглеждат след това (под формата на видео файлове или изображения, показващи местата и последователността, в която детето е гледало). Така може да се прави оценка на възможностите и напредъка при използване на игрите.

Analysis_Heat-Map Analysis_Line-Trace Analysis_Video

Пакетът Inclusive Eye Gaze Learning Curve се състои от 3 модула, всеки от които може да бъде закупен отделно:

Цена

Цена на Inclusive Eye Gaze Learning Curve (включени са и трите модула)  –  1196 лв. с ДДС

За използването на софтуера е необходимо използването и на устройство за контрол с поглед PCEye 5.

Приложения

Софтуерът се използва за  развитие на внимание, концентрация, умения за избор и умения за контрол с поглед  – изисква техника за проследяване на погледа + софтуер за развитие на внимание, концентрация, избор и контрол с поглед (т.е. освен софтуер Inclusive Eye Gaze Learning Curve е необходимо закупуването на устройство за контрол с поглед PCEye 5)

Повече информация може да намерите на сайта на Inclusive Technology.

И Н Т Е Р А К Т А - всички права запазени